cETO_Hoofdonderzoek


U bent nu ingelogd in de vragenlijst.

 

U kunt de vragenlijst op ieder gewenst moment invullen. Het invullen van de lijst duurt ongeveer 45 minuten. Wij verzoeken u alle vragen in deze vragenlijst te beantwoorden. U kunt de vragen beantwoorden door met uw muis te klikken op het bolletje voor het juiste antwoord. U kunt uw antwoord  altijd wijzigen door op een ander bolletje te klikken. Bij sommige vragen dient u uw antwoord in te tikken (bijv. uw leeftijd). Ook deze antwoorden kunt u altijd wijzigen.

 

De vragenlijst bestaat uit twaalf vragenblokken. Wanneer u alle vragen van een vragenblok heeft ingevuld, klikt u op 'Volgende'. U gaat dan naar het volgende vragenblok. Wanneer u vergeten bent om één van de vragen van een vragenblok te beantwoorden, zal dit worden aangegeven. U wordt verzocht het ontbrekende antwoord alsnog in te vullen. Daarna kunt u verder met het volgende vragenblok. U kunt uw antwoorden in het vorige vragenblok nu niet meer wijzigen.

Als u aan het eind van vragenblok twaalf bent gekomen klikt u op de knop 'Versturen'.

 

Vragenlijst in gedeelten invullen

U kunt de vragenlijst als u wilt ook in gedeelten invullen. U kunt op ieder moment stoppen met invullen van de vragenlijst. U gaat dan naar het einde van het vragenblok waar u mee bezig bent en klikt op de button 'Hervat later'. U volgt dan de instructies die op het scherm verschijnen. Vergeet hier niet uw emailadres in te vullen! U ontvangt dan een mail met de door u ingevulde gegevens en een nieuwe link naar de vragenlijst. Als u op een later tijdstip verder wilt gaan met invullen van de vragenlijst, activeert u die door op de link in deze mail te klikken (of door het adres van deze link te kopiëren in de adresbalk van uw browser). U kunt dan zien dat uw eerdere antwoorden bewaard zijn gebleven. Deze informatie kunt u ook terugvinden op de website www.snackimpuls.ou.nl onder de button 'toelichting vragenlijst'.

 

Uw antwoorden worden volledig anoniem gerapporteerd.

 

Hartelijk dank voor uw deelname!


Er zijn 343 vragen in deze enquête.